Sivu
Valikko
Info

Aku-jooga

Aku-jooga on tehokas, käytännöllinen ja helposti opittava menetelmä, joka yhdistää kaksi ikivanhaa hoitoperinnettä: akupainannan ja joogan. Joogassa työkaluina toimivat hengitystekniikat ja asanat eli jooga-asennot. Akupainanta taas ohjaa akupisteiden kautta elinvoiman virtausta kehossasi. Molemmat harjoitusmenetelmät lievittävät lihasjännityksiä ja tasapainottavat elimistön toimintoja ylläpitävää ja säätelevää elinvoiman virtausta.

Nykypäivän elämäntapa luo stressiä ja jännitystä, jotka synnyttävät tukoksia elinvoiman virtaukselle. Elinvoima (chi tai prana) virtaa pitkin kanavia, joita kutsutaan meridiaaneiksi tai joogassa nadeiksi. Jokaisella energiakanavalla on lukuisia aku-pisteitä, joilla on oma ainutlaatuinen vaikutuksensa elinvoiman virtaukseen.

Jokainen aku-joogan asento saa luonnostaan aikaan painetta tai venytystä hermoille, lihaksille, meridiaaneille ja aku-pisteille avaten elinvoiman virtausta ja vapauttaen jännitystä. Tämä tasapainottaa koko kehoa ja vitalisoi elimistöä uudistamaan ja parantamaan itse itsensä.
 

Ilmoittautuminen 

Voit ilmoittautua tunneille nettisivujen kautta tästä linkistä tai puhelimitse ohjaajalle. Akujoogasta voit kysyä myös yksilöohjausta tai tutustumistuntia ryhmälle.

fysioterapeutti, shiatsuterapeutti, joogaopettajaMaria Lehtonen
Maria Lehtonen
puh. 040 587 9941« Edellinen Ylös Seuraava »