Sivu
Valikko
Info

Flowjooga

Voimistu ja voimaannu!

Vinyasa flowjooga on dynaamista voimajoogaa. Flowjoogassa moderni anatomiatietämys ja intialainen joogaperinne sulautuvat yhteen vahvaksi ja luovaksi harjoitukseksi.Tunnilla jooga-asennot eli asanat muodostavat vaihtuvan teeman mukaisia inspiroivia ja monipuolisia flowsarjoja, jotka kehittävät tehokkaasti sekä kehon että mielen voimaa, joustavuutta ja tasapainoa. Usein hikinen harjoitus päättyy aina savasanaan, lopuurentoutukseen. Parhaassa tapauksessa löydät itsestäsi iloa ja syvää rauhaa.

Syksyn 2016 Kick off

su 21. ja 28.8 klo 19.00-20.30
Hinta: 25 € (2 krt)

Tutustu joogaan ja ota flowjoogan perusteet haltuusi Kick off! -johdantokurssilla!
Kurssilla käymme rauhalliseen tahtiin läpi flowjoogaharjoituksen peruselementit ja aikaa on varattu myös kysymyksille.Kick off! kurssin avulla hyppäät turvallisesti flown aalloille. Sopii kaikille flowjoogasta kiinnostuneille, myös aloitteleville joogeille.


Creative Flow
Su 4.9 -11.12. klo 19.00 - 20.30

Hinta: 195 € (15 krt)

Leikittele asanoilla, koettele korrdinaatiotasi, iloitse taidoistasi-heittäydy Creative flown aallokkoon! Kurssilla asanoista rakentuu vaihtelevia flowkoreografioita ja flirttailemme haastavienkin asanoiden kanssa. Harjoittelemme myös meditaatio- ja pranayamatekniikoita.
Sopii jo aikaisemmin jooganneille joogeille, jotka haluavat oppia lisää.

Ilmoittautuminen  

Kirsi Helstelä

Kirsi Helstelä
puh. 0500 180 762


 

« Edellinen Ylös Seuraava »