Sivu
Valikko
Info

Hathajooga

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Hat tarkoittaa aurinkoa ja ha kuuta, jooga liittoa ja yhdistymistä. Keho ja mieli edustavat ihmisessä näitä vastakohtaisuuksia, jotka joogassa yhdistyvät harmoniseksi olemisen tilaksi. Jooga kasvattaa kohtaamaan elämän itsessä ja muissa rakkaudella ja kunnioituksella.

Hathajoogassa keho ja mieli hiljentyvät liikkeessä ja hengityksessä. Hathajooga korostaa kehon terveyttä ja tasapainoista elämäntapaa osana henkistä kasvua ja hyvinvointia. Hiljentyminen, rentoutuminen, asennot, liikkeet ja hengitysharjoitukset tekevät kehostasi joustavan ja elinvoimaisemman sekä ohjaavat levottoman mielen hiljentymään.

Tunnilla aloitamme hiljentymisellä sekä valmistavilla harjoitteilla. Hathajoogan asanat ja pranayama-harjoitukset hoitavat kehoasi ikivanhan perinteen tietämyksellä ja kokemuksella; vahvistut, notkistut ja tunnet itsesi elinvoimaisemmaksi. Perusasanat eivät vaadi aikaisempaa kokemusta tai erityistä notkeutta. Jokainen tunti päättyy loppurentoutumiseen.


Kesähatha 2017
torstaisin 11.5. - 15.6. klo 17.15 - 18.30
Hinta 6x 75 min 82 €, yksittäistunnit 16 €/h 

Kesän hathatunneilla avaamme ensin kehon ja mielen joogaharjoitukseen virtaavan rauhoittavalla harjoituksella,josta siirrymme voimaannuttavaan asanaosuuteen lopuksi rentoutuen. Tervetuloa hakemaan keveä kesäolo🌞!

Ilmoittautuminen 

Voit ilmoittautua tunneille nettisivujen kautta tästä linkistä tai puhelimitse ohjaajalle. 

fysioterapeutti, shiatsuterapeutti, joogaopettaja
Maria Lehtonen
Maria Lehtonen
puh. 040 587 9941

 

 

« Edellinen Ylös Seuraava »