Hathajooga

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Hat tarkoittaa aurinkoa ja ha kuuta, jooga liittoa ja yhdistymistä. Keho ja mieli edustavat ihmisessä näitä vastakohtaisuuksia, jotka joogassa yhdistyvät harmoniseksi olemisen tilaksi. Jooga kasvattaa kohtaamaan elämän itsessä ja muissa rakkaudella ja kunnioituksella.

Hathajoogassa keho ja mieli hiljentyvät liikkeessä ja hengityksessä. Hathajooga korostaa kehon terveyttä ja tasapainoista elämäntapaa osana henkistä kasvua ja hyvinvointia. Hiljentyminen, rentoutuminen, asennot, liikkeet ja hengitysharjoitukset tekevät kehostasi joustavan ja elinvoimaisemman sekä ohjaavat levottoman mielen hiljentymään.

Tunnilla aloitamme hiljentymisellä sekä valmistavilla harjoitteilla. Hathajoogan asanat ja pranayama-harjoitukset hoitavat kehoasi ikivanhan perinteen tietämyksellä ja kokemuksella; vahvistut, notkistut ja tunnet itsesi elinvoimaisemmaksi. Perusasanat eivät vaadi aikaisempaa kokemusta tai erityistä notkeutta. Jokainen tunti päättyy loppurentoutumiseen.

 

 

Kesän 2018 Hathajooga-tunnit ohjaa Siiri Himberg
Ilmoittautuminen 

Voit kysyä yksilöohjausta. Tällä hetkellä ei ole säännöllistä viikkotuntia.

fysioterapeutti, shiatsuterapeutti, joogaopettaja
Maria Lehtonen
Maria Lehtonen
puh. 040 587 9941