Sivu
Valikko
Info

Onnijooga

 

Keskiviikko klo 17.15-18.30

4. 9. - 11.12.2019

Onnimannin uusi joogatunti on onnellinen sekoitus Hathajoogan rauhallisia harjoituksia ja hitaita liikesarjoja yhdistettynä Yinjoogan palauttaviin sekä kehoa avaaviin harjoituksiin. 

Aloitamme tunnin rauhoittumisella ja hengitysharjoituksella eli pranayamalla. Pranayaman myötä opit tunnistamaan kuinka herkästi keho, mieli ja hermosto reagoivat muutoksiin hengityksessä ja opit myös säätelemään niitä tarpeen mukaan. 

Hathajoogan asanat eli jooga-asennot vahvistavat, tasapainottavat ja notkistavat kehoa. Hitaat liikesarjat kehittävät tasapainoa, koordinaatiota sekä keskittymistä ja samalla voit nauttia virtaavasta liikkeestä kehossasi. 

Tunnin rytmi hiljenee kohti Yinjoogan palauttavia venytyksiä, joissa voit pysähtyä läsnäoloon itsessäsi. Pitkät venytykset ja tietoinen hengitys antavat sekä kehon että mielen päästää irti ylimääräisestä valmiudesta ja vastustuksesta. 

Joogaperinteen filosofia painottaa elämän kunnioitusta, elämän hyväksymistä itsessä ja toisissa arvokkaana ja ainutkertaisena. Myötätunto, tietoinen läsnäolo ja elämän kunnioitus ohjaavat sinut syvempään ja oivaltavaan yhteyteen itsesi ja ympäröivän elämän kanssa. 

Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet ❤️! 

4.9-25.9. Onnijooga tutuksi 4x, 55€

2.10.-11.12. Onnijooga viikkotunnit 10x,135€

Yksittäistunnit 15€.

 

Ilmoittautuminen 

Voit ilmoittautua tunneille nettisivujen kautta tästä linkistä tai puhelimitse ohjaajalle. 

fysioterapeutti, shiatsuterapeutti, 
Joogaopettaja
Maria Lehtonen
Maria Lehtonen
puh. 040 587 9941

 

 

« Edellinen Ylös Seuraava »