Sivu
Valikko
Info

Restoratiivinen Yin jooga

Tunnit ohjaavat syvään hellittämisen ja rentouden tilaan samalla virkistäen sekä tehostaen elinvoiman virtausta. Yinjoogan rentouttavat ja avaavat venytykset yhdistyvät tietoisen hengityksen ja myötätuntoisen läsnäolon eheyttäviin vaikutuksiin. Kehotietoisuus ja ymmärrys itsestä lisääntyvät. 

HARJOITTEET:

Kehoa valmistellaan ensin lämmittävillä ja avaavilla harjoitteilla, joissa myös mieli pääsee vähitellen hiljentymisen ja läsnäolon tilaan. Pitkäkestoisilla Yin-joogan venytyksillä käymme läpi koko kehon painottaen tuntikohtaisesti tiettyjä kehon alueita tai teemaa. Käytämme tunneilla apuvälineitä, joiden avulla jokainen saa muokata asentoa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tunti sopii kaikille. Liikkumista rajoittavien nivelvaivojen yhteydessä neuvottele ensin ohjaajan kanssa  

VAIKUTUKSET:

Yin venytykset avaavat faskiakalvoja ja tehostavat muidenkin kudosten ravinteiden saantia ja nesteytystä vahvistaen ja avaten mm. nivelten rakenteita. Hengitys vapautuu, autonominen hermosto rauhoittuu ja stressioireet vähenevät. Keho avautuu vastaanottamisen tilaan. Mieli lepää ja kirkastuu levollisen keskittyneessä harjoituksessa. 

Restoratiivinen Yin jooga

 

Kevätkausi 2020

13.1.-27.4.

Ma klo 17.30-18.45     .  yht. 14x, tauko 17.2. ja 13.4.

 

Hinta koko kaudelle 182€, 10x kortti 135€, yksittäiset tunnit 15€

 Kysy myös yksilöohjaustunteja!

 

Kesäkausi 4.5. , heinäkuussa tauko

Ma klo 17.30-18.45   touko-kesäkuu 

 

Mukaan voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta. Tunnit ovat rauhallisia ja lempeitä. Tarvittaessa konsultoi lääkäriäsi ennen aloittamista.
 

Ilmoittautuminen 

Voit ilmoittautua tunneille nettisivujen kautta tästä linkistä tai puhelimitse ohjaajalle. 

fysioterapeutti, shiatsuterapeutti, joogaopettajaMaria Lehtonen
Maria Lehtonen
puh. 040 587 9941
 

 

« Edellinen Ylös Seuraava »