Sivu
Valikko
Info

Tehokeho

Oletko kyllästynyt perinteiseen kuntosaliharjoitteluun?

Tehokeho on kiinteytys-, voimaharjoittelu-  ja kehonhallintaohjelma. Tunti sisältää toiminnallista harjoittelua erilaisilla välineillä (käsipainot, kuminauha, kahvakuula, valjaat) intervalliharjoittelun muodossa. Voimaharjoittelun ohessa tehdään kehonhallintaharjoituksia erityisesti keskivartalo huomioiden. Lopuksi palautetaan lihakset lepopituuteensa dynaamisilla lyhytkestoisilla venytyksillä sekä vapautetaan lihaskalvojen jännityksiä erityisillä tekniikoilla.

Harjoittelu tapahtuu melko korkealla intensiteetillä. Tämän vuoksi harjoituksen kesto on lyhyt: tunnin pituus on 30 - 45 min. Harjoitus nostaa sykettä ja polttaa rasvaa tehokkaasti!

etukyykky ohjausHarjoituohjelmaan kuuluu kirjallinen kotiohjelma, joka tehdään 3 - 5 päivänä viikossa. Kotiohjelma on vapaaehtoinen, mutta suositeltava hyvien tuloksien saamiseksi.

Ota tunnille mukaan vähintään 3 kg käsipainot! Harjoituspainoja lisätään niin pian kuin mahdollista, jolloin keho ei ehdi tottua harjoitukseen. Tuloksia syntyy tehokkaammin!

Korkean intensiteetin harjoitteluvaikutuksena on todettu jopa 2 vuorokauden lisääntynyt hapenkulutus suorituksen jälkeen. Aineenvaihdunnan kiihtyminen ja rasvan palaminen jatkuvat pidempään kuin perinteisellä kiinteytysjumpalla. Mikäli sinulla on sydänsairaus tai verenpainelääkitys, keskustele harjoittelun aloittamisesta ensin lääkärin kanssa.

Tehokeho-kiinteytysohjelma

Ohjelma sisältää 4 viikottaista liikuntaharjoitusta, yhden seurantakäynnin/kotiohjelman tarkistuksen ja erikseen sovittuna koko ryhmän kuntosaliohjauskäynnin sekä kotiharjoitusohjeet ja alkumittaukset (paino ja kehonkoostumusmittaus ultraäänellä).

  • Haluttaessa lisäksi ravitsemusneuvonta ja -valmennus n. 2 h paketti.
  • Ohjelman kokonaiskesto kotiharjoitusohjelmineen on 3 kk.
  • Seurantakäynnillä arvioidaan tulokset ja tehdään loppumittaukset.

Tehokeho-tunnit

Tunteja järjestetään sopimuksen mukaan. 

Ilmoittautuminen 

Voit ilmoittautua tunneille nettisivujen kautta tästä linkistä. 

fysioterapeutti, Method Putkisto & Pilates -ohjaaja
Maarit VornanenMaarit Vornanen
puh. 040 510 5791
 

 

TEHOKEHO on Hyvinvointikeskus Onnimannin rekisteröity tuotemerkki.

 

« Edellinen Ylös Seuraava »