Joogahieronta

Mitä Joogahieronta on?

Joogahieronnassa yhdistyvät Yin-joogan lempeät ja avaavat asennot sekä Shiatsuhieronnan tekniikat, jotka tasapainottavat ja virkistävät koko kehoa. Terapeutti ohjaa sinut kehosi yksilöllisyytä kunnioittaen avustettuihin jooga-asentoihin; joissa voit kokea jännitysten ja kireyksien sulavan. Asennot ja terapeutin kosketus ohjaavat sinua myös kuuntelemaan hengitystä ja kehon tuntemuksia yhä syvemmin.Shiatsun akupainanta ja fascialinjoja avaava käsittely tehostavat jooga-asentojen vaikutuksia ja tasapainottavat elinvoiman virtausta, minkä voit tuntea elinvoimaisuuden,rentoutumisen ja syvän läsnäolon lisääntymisenä.

Kenelle se sopii?

Joogahieronta sopii lähes kaikille, koska sekä asennot että hierontatekniikat ovat  yksilöllisesti kehon ominaisuuksia ja haasteita huomioivia. Yin-jooga on kehoa palauttavaa ja uudistavaa, joten käsittely sopii erityisesti stressaantuneelle, kireälle ja jännittyneelle keholle, aineenvaihdunnan tehostamiseen, mielen ja hermoston rauhoittamiseen. Käsittely tapahtuu shiatsuhierontaan tarkoitetulla futon-patjalla lattialla. Kiputilat, jotka eivät salli lattiatasoon asettumista ovat esteenä jooga-asentojen tekemiselle. Silloin voimme käyttää hoitopöytää ja rentouttavia shiatsun hierontatekniikoita.

Joogahieronnan avulla voit myös syventää omaa joogaharjoitustasi. Avaudut tutkimaan eri jooga-asentojen herättämiä kehon tuntemuksia  ja hengitystäsi tietoisemmin. Kireyksiä vapauttava käsittely sallii kehon mennä haasteelliseltakin tuntuviin asentoihin helpommin.

Vaikutukset

Varaa aika itsellesi tai tilaa lahjaksi kehon hyvinvointiin ja arjen iloksi! 

Maria Lehtonenfysioterapeutti, shiatsuterapeutti, joogaopettaja
Maria Lehtonen
puh. 040 587 9941 
maria.lehtonen@onnimanni.fi